/

Nieuws

Wedstrijd schorten versieren

Op woensdag 28 september organiseerde BOL.COM een kinderboekenfeest. Hier presenteerde ik mijn nieuwe boek 'Kit en Kaat en de verboden bakwedstrijd'. Kinderen mochten zelf een schort versieren en de winnaars waren Femke en Amy. Femke en Amy komen in het volgende boek van Kit en Kaat: Kit en Kaat en de bruidstaart. Dit verschijnt in het voorjaar van 2017.  

 

 

 

 

Nieuw: Kit en Kaat en de verboden bakwedstrijd

Vers van de pers! Een nieuw boek 'Kit n Kaat en de verboden bakwedstrijd'. Over Kit en Kaat, die dol zijn op bakken. Ze willen graag meedoen aan een bakwedstrijd. 'Daar komt niets van in,’ zegt Kaats moeder. Gelukkig hebben Kit en Kaat altijd een oplossing, al is het midden in de nacht. Maar winnen ze de wedstrijd ook? 

Inkie steelt de show, en een pony

Anky van Grunsven reikt het eerste exemplaar van ‘Inkie steelt de show, en een pony’ uit aan haar kinderen: Ava Eden en Yannick Janssen. Dit gebeurt op 29 september tijdens het kinderboekenfestival Knetters, feest met letters.

 

Foto: Don van Hout

Inkie in de klas

Gisteren het boek gepresenteerd, vandaag wordt het al gelezen in de klas!

Opening van boekhandel Polare

Voor de opening van boekhandel Polare was ik gevraagd om voor te lezen op zondagmiddag 8 september. Leuk om samen met zoon voor te lezen uit Op Kamp, uit de serie Toneellezen van uitgeverij Zwijsen. Karin Bruers presenteerde de opening. Kinderboekenschrijvers Eus Rovers en Frank van Pamelen waren er ook!